Skal du vinde kommunalvalget som kampagnepraktikant for Frank Jensen?

Socialdemokratiet i København leder efter en kampagnepraktikant til efteråret 2017, der kan understøtte og aktivt indgå i organisations- og kampagnegruppen i Overborgmester Frank Jensens kampagneteam i arbejdet for at vinde kommunalvalget 2017.

Om stillingen

Som kampagnepraktikant i SIK får du en enestående mulighed for personlig og professionel udvikling i et dynamisk kampagneteam under KV 17. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at understøtte og udvikle den frivilligt bårne del af kampagnen. Du kommer til at få en central og koordinerende rolle i en stor kampagne med mange dele. Du får mulighed for i høj grad selv at påvirke dine arbejdsopgaver, men du skal samtidig være indstillet på et arbejdsmiljø, der i perioder er præget af højt tempo og korte deadlines. Til gengæld tilbyder vi en enestående mulighed for at komme helt tæt på det politiske kampagnearbejde i Socialdemokratiet.

Om dig

Vi leder efter en initiativrig studerende med stærke organisationsfærdigheder og politisk tæft. Du er en god formidler, som er dygtig til at motivere og engagere frivillige. Det er vigtigt, at du deler Socialdemokratiets grundholdninger og værdier. Du er ikke bleg for at tage initiativ, og strukturere meget af din arbejdstid selv. Slutteligt er du loyal, da fortrolighed er en forudsætning for varetagelse af stillingen. Du er på bachelor- eller kandidatdelen af din samfundsvidenskabelige uddannelse, og det er en forudsætning for praktikken, at du kan få merit for dit praktikforløb som en del af din uddannelse.

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver

  • Eventplanlægning i forbindelse med valgkamp
  • Udvikling af kampagneaktiviteter til at nå udvalgte målgrupper i valgkampen
  • Udvikling og implementering af uddannelsesforløb for de frivillige i kampagnen
  • Daglig sparring og koordinering med frivillige i kampagnen

 

Hvordan bliver du praktikant for Frank Jensen?

Praktikopholdet er ulønnet, men der vil blive givet en økonomisk bidrag (i overensstemmelse med ny lovgivning). Det er en forudsætning, at du kan få hel- eller delvist merit for praktikforløbet. Du kan stille spørgsmålet om praktikforløbet til kampagneleder Marie Borum her: marie.borum@gmail.com

Hvis du er interesseret i at tage aktiv del i kommunalvalget for Frank Jensen, skal du sende ansøgning, CV og anden relevant information til frank-kampagne@sockbh.dk. Ansøgningerne bliver behandlet løbende – send derfor din ansøgning hurtigst muligt og inden kl. 12 den 20. juni 2017.