Her bor vi

HER BOR VI! Mere respekt for København

Her bor vi! Det er her, vi føler os hjemme. Det er her, vi lever, arbejder, får børn, og bliver gamle.

København er blevet kåret som verdens bedste by at leve i. Det kan vi være stolte af. Men det betyder ikke, at vi skal læne os tilbage. Tværtimod. Det betyder, at vi er godt i gang, men der er meget mere, vi skal ordne. At være verdens bedste by handler ikke kun om glitrende turistmagasiner, attraktioner og restauranter. Verdens bedste by er en by for alle. København er for rige og fattige, unge og ældre og for singler og børnefamilier.

Derfor vil jeg sætte københavnernes hverdag først. For hvad skal vi med en festlig og farverig by, hvis ikke hverdagen også kan byde på gode oplevelser? Alle skal have lyst til at sende deres børn i folkeskole. Alle skal have råd til en ordentlig bolig i byen. Alle skal trygt kunne færdes i byen – både om dagen og om natten.

Vi har et fælles ansvar for, at hverdagen fungerer for os alle sammen. For det kræver, at vi hjælper hinanden og passer på hinanden. Og det kræver politikere, der kan og vil tage ansvar for hverdagen. Og det er det, jeg beder jer om mandat til at ordne.

For her bor vi!